Blir arg på mina armar

Har någon av er problem med utslag/eksem på baksidan av överarmarn?

Det har iallafall jag. Det känns och ser ut som små knottror. I vissa perioder är det bättre och vissa sämre. Under gymnasiet var den värsta tiden för mina armar. Jag trodde helt enkelt att det bara var så, skulle inte kunna vara något jag kan påverka.

På senare tid har jag börjat koppla när utslagen dyker upp med en rad olika faktorer.

1. Dricker jag för lite kan de dyka upp.

2. Äter jag glutenrika produkter så reagerar huden.

3. När jag använder parfymerade hudvårdsprodukter som inte är anpassade för uberkänslig hy.

4. Om jag äter mycket fet mat.

Det måste helt enkelt vara så att alla människor har sina känsliga ställen på kroppen. Även i ansiktet kan det dyka upp varningssignaler för hur min livsstil ser ut.

Ville bara kila in och dela med mig av detta till er eftersom jag tror många har detta problem. :)

 

KLEM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>