What the health

I skrivande stund sitter jag och tittar på dokumentären ”What the health” i ett försök att verkligen skrämma mig själv.

Som jag sa tidigare har jag flyttat till Stockholm där jag arbetar på kontor. Tycker det är ett mycket trivsamt jobb, det ska jag inte sticka under stolen med!

Men med alla fördelar kommer nackdelar. Stillasittande och trötthet är två stora faktorer som sätter käppar i hjulet i försök att ha ett hälsosamt liv. Dock står jag till 70% av dagen. Men tröttheten är obotlig. Den gör att jag är så sugen på socker och onyttig mat.

Så ikväll efter jobbet kom jag hem och städade undan all skit. I helgen skall jag sova ut igen, hitta ett gym och äta bra. Kanske bli vegan!

Vilka är med mig?

Jag saknar verkligen att ha en hund.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>